Andreea Prună


Life Coach acreditat NLP (SNLP), (ANC) și (ICI)

Iubirea de natură, de a descoperi în întregime “lumea” și potențialul acesteia, m-a făcut să caut dincolo de vizibil adevărata vindecare. Prin proiectul Herb Explorers, alături de partenerul meu Marian Ganciu, aducem lumea plantelor mai aproape de tine.

Sunt Life Coach acreditat NLP (SNLP), (ANC) și (ICI), master practician NLP și scopul meu este de a inspira și de a susține oamenii să obțină cele mai bune rezultate în viața lor.

De peste 9 ani am interacționat cu toate domeniile de expertiză din resurse umane, de la recrutare, la managementul performanței, până la serviciile de coaching și NLP 1 la 1, ajutând oamenii să își asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera la nivelul următor.

În prezent lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, cu oameni care doresc să se dezvolte și să își trăiască viața din plin. Îmbrățișez coachingul cu adevărata sursă de energie, de încredere și intimitate pentru a da șansa noilor descoperi și nevoi să iasă la suprafață prin acțiuni care te ajută să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Ce fac in prezent

Coaching si NLP

Prin sesiunile de coaching și NLP lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, să se dezvolte și să-și descopere propria misiune.

Coaching Standard ICF (de performanță)

Acest program include sesiuni individuale de coaching conform eticii și standardelor de comportament stabilite de „ICF”, prin care se țintește și se rezolvă provocări sau probleme punctuale și nu numai.

Coaching NLP (de transformare)

Prin tehnicile NLP incluse în sesiunile de coaching, noi facilităm o schimbare accelerată a stării emoționale. Instrumentele NLP (Programarea Neuro-Lingvistică), îți generează schimbările dorite atât la un nivel conștient, cât și la un nivel mai profund, inconștient. Lucrăm cu tehnici de schimbare a comportamentelor și atitudinilor, cu strategii de accesare acreativității, cu tehnici de comunicare la nivel profund, cu accesarea de stări resursă. Lucrăm cu obiective, strategii de explorare și obținere de soluții concrete și aplicabile.

Vezi programele de coaching si NLP

Coaching pe munte - program de transformare

Împreunez pasiunea mea pentru munte, natură, evoluție și coaching, printr-un program premium de coaching, pe munte pentru acei oameni care doresc să iasă din zona de confort și să facă schimbări la un nivel mult mai profund.

Îndrumarea clienților mei în pe munte și în natură, unde se deconectează mai ușor de la viața lor aglomerată și se reconectează cu ei înșiși este un element important în toate programele mele de coaching și NLP.

Cred că, suntem toți parte din natură, natura este acasă. Reușim să ne conectam și regăsim pe noi înșine numai atunci când suntem conectați și cu Natura. Afla mai multe aici.

Hiking Vlog


De mai bine de 10 ani fac drumeții și de ceva timp am început să prezint video experiențele pe munte.

Alături de mine poți descoperi trasee noi, priveliști spectaculoase, idei de călătorit sau pur și simplu poți veadea munții din confortul casei tale.

Muntele este partenerul meu de coaching. El ne oferă un loc de odihnă, regenerare, joacă și explorare. Vezi canalul meu de YouTube

Exploram natura

Iubirea de natură, de a descoperi în întregime “lumea” și potențialul acesteia, m-a făcut să caut dincolo de vizibil adevărata vindecare. Prin proiectul Herb Explorers, alături de partenerul meu Marian Ganciu, aducem lumea plantelor mai aproape de tine.

Contact

Cookie sesame snaps bonbon wafer croissant toffee candy. Marzipan chocolate cookie dragée cheesecake. Shortbread jujubes bonbon topping marshmallow jujubes tootsie.


Scaneaza codul QR pentru

a salva datele de contact

Bine ai venit în lumea plantelor!

Misiunea noastră este de a face cunoscută lumea ierburilor, a plantelor medicinale și diferitele lor utilizări, de a oferi o înţelegere mai profundă a Naturii care ne duce la vindecare.

Copyright 2024 - Herb Explorers