Marian Ganciu


Herbalist, Nutriționist & Chef - Co-Fondator al Herb Explorers

Pasiunea pentru foraging și plantele medicinale a fost înnobilată încă din copilărie, moștenită de la bunica sa. De mic, am explorat pădurile și dealurile din împrejurimi, colectând și învățând despre diverse plante de leac.

După facultatea de artă, am urmat cursurile de gastronomie Horeca îmbinând artă cunoștințele de artă cu cele culinare, dorind sa aduc în prim plan plante medicinale și comestibile.

Cu o experiență de 13 ani în restaurantele de lux, mi-am dezvoltat abilitățile culinare și creativitatea în domeniul gastronomic. Pe lângă aceasta, am consolidat cunoștințele în domeniul herbalismului, obținând un master în plante medicinale și fitoterapie pentru a înțelege mai profund beneficiile acestora pentru sănătate.

Recent, mi-am completat expertiza de bucătar și herbalist cu cea de nutriționist, aducând o abordare holistică în îmbunătățirea sănătății prin alimentație și plantele medicinale.

Ca co-fondator al Herb Explorers, împărtășesc cu pasiune cunoștințele mele despre plantele medicinale și modul în care acestea pot influența în mod benefic sănătatea noastră, inspirând oamenii să descopere puterea vindecătoare a naturii.

Nu încetăm a studia, așa ca în prezent sunt student și ucenic în cadrul Evolutionary School of Herbalism, The Science & Art of Herbalism cu Rosemary Gladstar.

Contact

Cookie sesame snaps bonbon wafer croissant toffee candy. Marzipan chocolate cookie dragée cheesecake. Shortbread jujubes bonbon topping marshmallow jujubes tootsie.


Scaneaza codul QR pentru

a salva datele de contact

Bine ai venit în lumea plantelor!

Misiunea noastră este de a face cunoscută lumea ierburilor, a plantelor medicinale și diferitele lor utilizări, de a oferi o înţelegere mai profundă a Naturii care ne duce la vindecare.

Copyright 2024 - Herb Explorers